Terima kasih kerana mengundi BN

Terima kasih kerana mengundi BN

Khamis, 17 Mac 2011

Gambar Panas Siapalah Pulak nih?Dikatakan sudah bertebaran gambar aksi panas yang kononnya membabitkan seorang pemimpin UMNO di Gombak dimainkan oleh pihak blogger pakatan pembangkang!

Diharap agar pemilik wajah yang tertera di dalam gambar tersebut dapat tampil segera memberikan penjelasan. Jika gambar ini adalah palsu ( superimpose ), sila failkan saman dengan kadar segera kepada penyebar gambar ini yang dikeluarkan oleh blog pakatan. ( nama penyebar ada dalam gambar ).

Namun jika gambar ini benar, maka demi maruah kami dengan berbesar hati memohon agar beliau berundur terus dari politik. Kita tidak mahu disebabkan oleh 'nila setitik nanti, rosak santan sebelanga'!

Tetapi agak pelik juga jika kita lihat betul-betul gambar itu. Mengapa kepala lelaki dan badannya tak 'match'...kepala dengan badan tak balance ( kepala lebih besar dari badan )..rasa-rasanya tuan punya badan taklah secerah itu?

Sejauh mana akan kebenaran gambar tersebut tidak dapat dipastikan lagi. Samada gambar itu benar ataupun palsu, hanya tuan punya badan sahaja yang boleh mengesahkannya. Wallahuallam.

Wasabi Oyabun..

Tiada ulasan:

Catat Komen