Terima kasih kerana mengundi BN

Terima kasih kerana mengundi BN

Sabtu, 12 Mei 2012

Dewan Pemuda PAS Pulau Pinang sawan gila babi lihat gambar sembahyang mayat Guan End!

Dewan Pemuda PAS Negeri Pulau Pinang mengutuk tindakan Perkasa kerana begitu biadap mengadakan upacara pengkebumian di depan kediaman Ketua Menteri, Lim Guan Eng tanpa memikirkan risiko pandangan orang bukan Islam terhadap Islam.


DPPNPP mengutuk tindakan Perkasa mengadakan upacara pengkebumian di depan rumah Ketua Menteri. Ia satu tindakan yang begitu biadap dan tidak mencerminkan kesopanan sebagai orang Melayu yang terkenal dengan budi perkerti yang luhur, " ujarnya dalam satu kenyataan.

Beliau juga mendesak Majlis Fatwa Kebangsaan segera mengeluarkan fatwa terhadap tindakan seumpama itu kerana menghina individu bukan Islam secara melampau.

Mengata orang, tapi sebenarnya mereka yang lagi lebih! Nampak kuman diseberang laut, tapi gajah didepan mata buat-buat tak tahu!Bila dah kena batang hidung sendiri, macam kena sawan gila babi lah pulak juak-juak PAS ini. Apa yang berlaku di Dataran Merdeka sempena demo PTPTN tidak berapa lama dahulu. Mengapa kamu semua diam?Mengapa tiada desakan pun kedengaran kepada Majlis Fatwa Kebangsaan untuk segera mengeluarkan fatwa terhadap tindakan seumpama diatas kerana menghina pemimpin negara dengan cara yang amat melampau sama sekali! Bila kena tang pemimpin kafir laknat kamu semua melalak tak tentu pasal! Malu wei kamu semua orang-orang PAS...!!!

Sedarlah rakyat umat Islam-Melayu Malaysia, bahawasanya PAS bukan pejuang Islam sejati. Mereka hanya mengunakan Islam sebagai alat mendapatkan kuasa iaitu berselindung disebalik parti politik. Jika ianya bukan sebuah parti politik nescaya ia ibarat sama sahaja dengan kumpulan-kumpulan ajaran sesat yang wujud di Malaysia. Kumpulan mereka meletakan syurga dibawah tapak kaki ketua-ketua mereka seolah-olah syurga mereka yang punya diakhirat kelak.

Fikir-fikirkanlah..wallahuallam.

Wasabi Oyabun..


2 ulasan:

  1. pas parti puak puak syaitan kerana mursyidul amnya berkawan dengan syaitan

    BalasPadam
  2. terjumpa info ni, pasal sawan babi… sharing is caring :)- Sawan Babi (Epilepsi) Jejas Otak

    BalasPadam