Terima kasih kerana mengundi BN

Terima kasih kerana mengundi BN

Khamis, 28 Oktober 2010

PANAS!!!!!...PAS ditipu - Zul Noordin dedah perjanjian rahsia DAP, PKR!!!

Hubungan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan DAP begitu rapat sehingga wujud satu perjanjian rahsia berhubung pegangan kuasa politik antara kedua-dua parti itu yang tidak diketahui oleh Pas.

Perkara itu didedahkan Zulkifli Noordin (Bebas-Kulim/Bandar Baharu) yang berkata, melalui perjanjian rahsia itu DAP akan memiliki kuasa autonomi terhadap Pulau Pinang sekiranya pakatan pembangkang berjaya mengambil alih kerajaan Persekutuan.

“Sebenarnya di antara kepimpinan DAP dan PKR, yang membuatkan mereka jadi rapat sebab adanya perjanjian sulit yang Pas sendiri tidak tahu.

“Jika pakatan pembangkang menang dan ambil alih kerajaan Persekutuan, DAP akan diberi kuasa autonomi di Pulau Pinang,” katanya ketika membahaskan Bajet 2011 di Dewan Rakyat hari ini.

Zulkifli berkata, sekiranya pakatan pembangkang menang pada pilihan raya umum, wakil DAP akan dilantik menjadi menteri besar di negeri-negeri yang dimenanginya sementara calon-calon Melayu akan diletakkan di Negeri Sembilan dan Perak jika mereka menang.

Menurutnya, perkara itu sememangnya sudah dirancang kedua-dua parti itu bagi memastikan DAP mendominasi pakatan pembangkang. Zulkifli bagaimanapun tidak mengulas lanjut mengenai dakwaannya itu kerana masa perbahasannya sudah tamat.

Di harap dengan pembongkaran oleh YB Zulkifli ini dapat membuka mata ahli-ahli dan penyokong-penyokong PAS yang taksub dengan pakatan " Haram " iaitu Pakatan Rakyat yang sehingga kini masih belum didaftarkan lagi!

Wasabi oyabun..

1 ulasan:

  1. memang susah kalau dah jenis penyokong tegar...macam penagih juga tarafnya...buatlah macam maner pun, sama je...

    tuhan tu maha adil...kalau niat baik, dimakbulkan...kalau sebaliknya...LU PIKIRLAH SENDIRI...

    BalasPadam