Terima kasih kerana mengundi BN

Terima kasih kerana mengundi BN

Jumaat, 12 April 2013

TERKINI : Mustapa Ali Letak Jawatan Berkuat Kuasa Serta Merta?


Setiausaha Agung PAS, Dato’ Mustafa Ali hari ini umum perletakan jawatan beliau berkuatkuasa serta merta. Tindakan ini dilakukan beliau ekoran penyebaran meluas video seks beliau dengan seorang pelacur dari timur tengah di salah sebuah hotel di ibu kota.

Tindakan ini dilakukan beliau ekoran penyebaran meluas video seks beliau dengan seorang pelacur dari timur tengah di salah sebuah hotel di ibu kota.

“Saya akui yang saya merupakan pelaku dalam klip video tersebut dan kejadian tersebut berlaku 2 tahun yang lepas dan saya ingin tegaskan, perlakuan saya tidak menggambarkan perjuangan PAS kerana ia adalah kesilapan peribadi saya”.

Menjawab soalan wartawan, adakah kejadian ini didalangi pihak tertentu yang mahu menjatuhkan beliau, Mustafa menegaskan yang beliau tidak suka membuat tuduhan dan jika terbukti ada dalang disebalik kejadian ini, beliau akan menyerahkan perkara itu kepada pihak berkuasa.

Wasabi Oyabun..

1 ulasan:

  1. Fulakmak!!! Dari Timur Tengah ka? Cayalah...Patut la lawa semacam.

    Yang muda-muda berlumba-lumba nak ke Timur Tengah menuntut ilmu terutama di Al Azhar, Cik gu Pa pun pilih Timur tengah untuk layan kote dia.

    BalasPadam