Terima kasih kerana mengundi BN

Terima kasih kerana mengundi BN

Jumaat, 29 Mac 2013

PKR Mahu Siasat Video Lucah Saharuddin... Video Lucah Anwar Tak Mahu Siasat Pulak!PKR mahu siasat klip video memalukan yang membabitkan Ketua Penerangan PKR Cabang Merbok merangkap Ahli Majlis MPSP, Saharuddin Abdul Hamid, telah tersebar di internet sejak kemarin.

Saharuddin Abdul Hamid dilihat malakukan perbuatan yang tidak senonoh "melancap" di hadapan kamera berinternet ketika sedang berbual dengan seorang 'gadis'.

Sape belum tangok lagi klik di sini...(kalau ada selera nak tengok la)

Sebahagian daripada klip video dan gambar berkenaan menunjukkan seorang lelaki tanpa baju, berlatar belakangkan bendera parti PKR.

Terdapat juga beberapa gambar lucah memaparkan lelaki berkenaan memegang kemaluannya.

Naib Presiden PKR N. Surendren berkata, PKR akan menyiasat dakwaan seorang pemimpin cawangan Kedah kononnya melakukan perbuatan tidak bermoral menerusi internet.

"Jika ada unsur salah laku, tindakan akan diambil. Saya belum lihat, tapi kita akan siasat," kata N. Surendren.

Sebelum ini Badan Bertindak Anti-Penyelewengan Kedah menggesa pemimpin parti itu untuk menafikan perbuatan terbabit.

Yang menjadi persoalannya sekarang ini... Kenapa hanya kes Saharuddin Abdul Hamid sahaja yang PKR hendak siasat?Mengapa kes Anwar Ibrahim bersama Chinadoll tak nak siasat?

Sedangkan pihak Polis mengesahkan rakaman video seks membabitkan pelaku didakwa mirip Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah tulen setelah pasukan itu mendapatkan khidmat pakar pengimejan video dari luar negara dipercayai Amerika Syarikat (AS).

Video seks Anwar Ibrahim telah disahkan tulen 99.9999%. Kenapa tak nak disiasat tentang salahlaku Anwar Ibrahim?

Oh ya lupa pulak... Haji Hadi keluar 'fatwa' video besi tidak boleh jadi bukti. Kes di tutup!

Seks memang tak boleh terpisah dari PKR! tak caya tanya YB PKR Bukit Lanjan Eli Wong!Ataupun tanya pada Asmin..!!!Fikir-fikirkanlah siapa yang sepatutnya dipilih untuk menjadi pemimpin kita? Tolak pemimpin yang rendah moralnya...!!!

Jangan tanya pada pokok, mengapa goyang...tapi tanya pada 'bapak ketam' ini macamana mengajar 'anak' berjalan betul?Wasabi Oyabun..

Tiada ulasan:

Catat Komen