Terima kasih kerana mengundi BN

Terima kasih kerana mengundi BN

Selasa, 5 Mei 2009

PERTEMUAN EKSKLUSIF MEMINTA BANTUAN KEWANGAN DARI SINGAPURA!

PAGI TADI, MASTER TELAH BERJAYA MENGAMBIL GAMBAR PERTEMUAN SULIT ANTARA SAIFUDDIN NASUTION DENGAN WALTER CHIA, FIRST SECRETARY FOR HIGH COMMISION OF REPUBLIC SINGAPORE.

MEREKA BERJUMPA DI KELAB CINTA SAYANG SUNGAI PETANI PAGI TADI. LAMA JUMPA, DARI PUKUL 9 SAMPAI JAM 11 PAGI. BERTUKAR-TUKAR DOKUMEN DAN MINUMAN.

WALTER CHIA BERSAMA DENGAN MENTERI KEWANGAN SINGAPURA PERNAH DATANG KE PULAU PINANG SEBELUM PILIHAN RAYA UMUM KE-12 BERJUMPA DENGAN BEBERAPA ORANG AHLI PERNIAGAAN CINA DARI DAP. MELALUI PERCAKAPAN ANTARA MEREKA, ANTARA LAIN SAIFUDDIN MEMOHON SEJUMLAH DANA YANG BESAR UNTUK PAKATAN RAKYAT.

1) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA KERAJAAN NEGERI YANG HAMPIR MUFLIS SEPERTI KELANTAN DAN KEDAH.

2) DANA UNTUK MEMBIAYAI JENTERA PILIHAN RAYA PAKATAN RAKYAT DI BUKIT SELAMBAU, BUKIT GANTANG DAN BATANG AIR.

3) DANA UNTUK MEMBIAYAI PAKATAN RAKYAT DI PERAK YANG HILANG MATA PENCARIAN.

4) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA PROJEK DI PULAU PINANG DAN SELANGOR YANG MASIH BELUM DILAKSANAKAN.

5) MERANCANG KAEDAH UNTUK MENJATUHKAN & MENGHADAPI NAJIB.
MASTER LIHAT SELEPAS ITU WALTER CHIA MASUK KE DALAM KERETA YANG BERCERMIN GELAP DAN SAIFUDDIN KELUAR SELEPAS ITU BERSAMA DENGAN DUA BRIEFCASE HITAM.

Salah satu komen yang diberikan :

Saya salah seorang yang tahu sedikit sebanyak tentang orang-orang dalam ni... memang betul DSAI berurusan dengan Singapore sudah sekian lama. DAP adalah wakil orang Singapore. Antara perjanjian Singapore akan menjadi sumber kewangan DSAI, jika DSAI menang sebagai balasan DSAI akan menjadikan TPM dari warga cina dan PM selepas DSAI adalah Cina, ini akan berlaku serentak dengan kemasukan semula Singapore dalam Malaysia.

Mungkin benar BN banyak korupsi, tetapi DSAI tidak harus mengadaikan Bangsa demi cita2 beliau. Jadi pada sesiapa yang bercakap tanpa sumber dan fakta tu hentikanlah, sesungguhnya kebodohan pertama ialah dengan menyokong DSAI, jangan membuktikan yang anda semakin bodoh dengan bercakap ikut perasaan dan tanpa nas2 sah.

Sumber MasterDedah
Wasabi Oyabun

Tiada ulasan:

Catat Komen